robogreen+elektroS storitvijo mulčenja stare trave, robidovja, drobne podrasti in grmovja smo na slovenskem trgu prisotni že deveto leto. Specializirali smo se predvsem za urejanje strmih terenov. V ta namen smo kupili daljinsko vodenega goseničarja Robogreen italijanske znamke Energreen. Energreen je vodilno podjetje v svetu na področju izdelovanja samohodnih mulčerjev.

Zaraščanje travnikov, pašnikov in ostalih zelenih površin je v Sloveniji zelo pomembno dogajanje, kateremu se posveča čedalje več pozornosti. Odprava zaraščanja pa je postopek, ki ga je potrebno začeti izvajati še preden postane prepozno.

Najbolj uveljavljena  načina vzdrževanja zelenih površin sta košnja in mulčenje.

Robogreen poganja 40KM Isuzu motor, opremljen je z mulčerjem kladivarjem, s katerim melje drobno podrast in grmičevje do debeline 4 cm. Za staro travo in robidovje pa se uporablja priključek z Y noži. Za oprijem na najbolj strmih terenih do naklona 55° se na gosenice dodatno namestijo jeklene špice.

Delamo na področju celotne Slovenije. Naše stranke so tako pravne kot tudi fizične osebe, med drugim tudi mnoge pašne in agrarne skupnosti.

Poleg mulčenja strmih terenov pa se ukvarjamo tudi s košnjo zelenic.